DNA MİMARLIK

  • Istanbul Anadolu, Türkiye
  • Sosyal Hesaplar:

Genel Bakış

  • Sektör Mimarlık
  • Aktif İlanlar 0

Firma Hakkında

1992 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun olan Nail Atasoy, üniversite döneminde  ve profesyonel meslek yaşamında sergilediği sıradışı çözümler ve yenilikçi tasarımları ile öne çıkmış ve birçok proje yarışmasında önemli ödüller kazanmıştır.

Yetenek ve tecrübelerini özgürce sergileyebilmek adına 2004 yılında “DNA Mimarlık” markasını hayata geçirerek bu marka adı altında projeler üretmeye başlamıştır.

Dna Mimarlık halen mimari proje, iç mimari proje, uygulama ve proje yönetimi yapmakta, ulusal ve uluslararası ölçekte; avm, otel, konut, eğitim, sanayi, yönetim binası ve ofis projeleri üzerinde uzmanlaşarak nitelikli projeler üretmeye devam etmektedir.

Dna Mimarlık elde ettiği başarılar doğrultusunda 2018 yılında Tasarım Merkezi olarak kurguladığı kendi binasına geçerek, DNA’nın inovatif bakış açısını destekleyen AR-GE çalışmalarını DİPLAB adı altında devam ettirmektedir. Bu platform, her daim daha güncel ve sürdürülebilir tasarımların ortaya çıkarılmasına destek olur.